Česta pitanja

Imate pitanje koje nije navedno?

Kontaktirajte nas

 Zbog širokog asortimana proizvoda na našim stranicama, postoji mogućnost da se dogodi da dostupnost proizvoda nije aktualna, to jest, da nismo u mogućnosti nabaviti neki proizvod. U tom slučaju ponudit ćemo vam zamjenski proizvod ili vratiti novac.

Kada je riječ o kupnji darova, alkoholno piće rijetko kada da je loša opcija, pogotovo kad uz faktor iznenađenja isti dobijete na kućni prag ili posao. Alkoholni pokloni su pogodni zapravo za bilo koga, sve dok oni uživaju u piću te su stariji od 18 godina. Morate samo znati što osoba za koju kupujete preferira. Prilikom odabiranja pića svakako bi Vam savjetovali da izabirete manje poznate proizvođače kako bi toj osobi priuštili nešto novo i neiskušano.

Rok isporuke za područje Republike Hrvatske je 5-7 radnih dana, osim za pošiljke koje se dostavljaju na otoke za koje ne postoje pravodobne i redovite prometne veze te se navedeni rok isporuke produžuje najčešće za 2 radna dana.

Ne. Ne postoje nikakvi skriveni troškovi. Cijena koju vidite je cijena koju plaćate.

Proizvodi će biti zapakirani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Sigurnost prilikom online plaćanja American Express karticom uz American Express – Jamstvo sigurne online kupnje, MasterCard karticom uz dodatnu sigurnost Mastercard Secure Code, te Visa karticom uz dodatnu sigurnost Verified by Visa.

Nema problema. Promili.hr Vam garantira povrat novca ili zamjenu robe u roku od 14 dana. Prethodno dostavljeni paket potrebno je vratiti u originalnoj ambalaži.

Naravno, potrebno je samo odabrati adresu primatelja za adresu dostave paketa. U tom slučaju račun šaljemo na e-mali kupca.

Možete naručiti, no nažalost robu možemo isporučiti samo unutar zemlje, tako da željena adresa za dostavu robe treba biti u Republici Hrvatskoj.

Ne brinite! Javite nam na e-mail:  [email protected]  koje je izmjene potrebno napraviti, te Vam mi u najkraćem roku šaljemo ispravno popunjenu narudžbu.

Da. Koristimo suvremene tehnologije i Secure Socket Layer (SSL) certifikat kako bismo zaštitili Vaše podatke, a isti nisu javno vidljivi.

Lista želja Vam omogućuje da kreirate listu proizvoda koje često kupujete ili onih koje bi u jednom trenutku željeli da kupite.

Recenzije mogu biti kao Vaš podsjetnik (dnevnik) ili bilješke o piću koje ste probali. Također može služiti i kao pomoć drugima prilikom odabira, a mogu biti i odličan način kako doći do popusta.