Ardbeg 10 Y.O.

SKU: 300010    DOSTUPNO
Cijena 440,00 kn
Ardbeg je poznat širom svijeta kao najdimniji i najsloženiji viski od svih. Prirodne slatkoće koja se suptilno uklapa i proizvodi savršenu ravnotežu. Bazni proizvod Ardbeg portfelja. Lansiran 2000. godine, odmah je postao instant hit za znalce i ljubitelje viskija diljem svijeta te je zadržao svoje mjesto na vrhu tablice sve do danas. 2008. Jim Murray Whisky Bible proglasio ga je svjetskim viskijem godine. Većini viskija alkohol se reducira na 40%. Kod Ardbega 10YO to se ne radi, on ima 46% udjela alkohola čime zadržava najviše okus, a u isto vrijeme daje više tijela i dodatnu dubinu. U njemu su sve dobre stvari sačuvane. Intenzivnog dimnog okusa u kojemu se još osjećaju voće, limun, limeta i toplo kremasti cappuccino. Zadimljeni bademasti kraj koji traje i traje.
+50,00 kn

Maksimalni broj znakova: 100

Cijena 440,00 kn

Whisky

Whisky je jedno od najpopularnijih pića današnjice. Sama riječ potječe od keltske reči „usque“, što u prijevodu znači voda, a njegovo drevno ime glasilo je „usque beatha“ što znači voda života. Razlikujemo pet osnovnih vrsta whiskeya a to su Škotski, Irski, Američki, Kanadski i Japanski. Svaka od ovih vrsta razlikuje se prije svega po načinu destilacije, pohranjivanja, te različitih vrsta žitarica iz kojih se dobivaju. Na vama je da otkrijete koji vam najviše odgovara.

O proizvodu

Volumen 0,70 l
Alkohol (%) 46,00
Vrsta pića Whisky
Brand pića Ardbeg
Zemlja Škotska

Opuštajući užitak

Ocjene kupca

5

Miris
5
Okus
5
Cijena
5
odličan poklon za ljubitelje dimovitih viskija
krajnja točka dimovitih viskija ardberg zaokruzuje dim i slatkocu u jedan moćan okus i zadovoljiti će sve ljubitelje i poklonike dimovitih viskija
Recenzirao Lino (Postavljeno 12.12.2018.)
Napiši svoju recenziju ovog proizvoda
Napiši vlastitu ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Prijavi se ili registriraj