Angostura Aromatic Bitters

SKU: 300611    DOSTUPNO
Cijena 123,00 kn
"Kabinet za koktele bez Angosture je kao i kuhinja bez soli i papra." Angostura Bitter dodaje sloj složenosti, pojačava okus ostalih sastojaka, neutralizira grubost kiselih sadržaja i smanjuje oštrinu alkohola. Također pomažu očistiti nepce i pomaže pri probavi.

Likeri

Likeri su zaslađena alkoholna pića čiji se okus i miris postiže dodavanjem bilja, začina, voća, cvjetova... Baza svih likera je alkohol, šećer te dodaci koji daju aromu i boju. Bazični alkohol u proizvodnji likera može biti vino, žitarice, neutralni likeri ili voćni destilati. Aroma se postiže tako što se ta bilja, začini i voća natope u alkoholu. Najvažnije pod vrste likera: Likeri od bilja, začina te biteri, Likeri od voća, kremasti likeri,emulzije, whisky likeri. Likeri od bilja imaju vrlo dugu tradiciju i povijest, recepti za mnoge od njih prenosili su se sa koljena na koljeno u najstrožoj tajnosti, neki od ovih likera nastali su u samostanima i prodavali su se kao lijek jer se vjerovalo da su zbog sadržaja stotinjak biljaka ljekovite. Ova su pića idealna za lakše probavljanje hrane te se zbog toga piju prije i poslije jela.

O proizvodu

Volumen 0,20 l
Alkohol (%) 44,70
Vrsta pića Liker
Brand pića Angostura
Zemlja Trinidad & Tobago

Opuštajući užitak

Ocjene kupca

5

Miris
5
Okus
5
Cijena
5
nešto savršeno
koristim ga u kombinaciji sa ginom i tonikom. odlično pojača okus i aromu. preporuka svakom, ovdje je cijenom najjeftiniji ;)
Recenzirao majstor (Postavljeno 4.4.2018.)
Napiši svoju recenziju ovog proizvoda
Napiši vlastitu ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Prijavi se ili registriraj