Amundsen Expedition

SKU: 300393    DOSTUPNO
Cijena 102,00 kn
U čast jedne od najvećih ekspedicija 20. stoljeća na kojoj je tim istraživača 1911. godine stigao na Južni pol predstavljena u boci i jedinstvenog dizajna u obliku ledenog bloka i koja se služi ohlađena na 0 ºC, Amundsen Expedition je čista votka vrhunske kvalitete nudi jedinstven i delikatan okus nastao kombinacijom posebnih sastojaka, kristalno čiste vode i postupka rektifikacije.

Prijedlog za pripremu Ice Age koktela:

4 cl Amundsen vodka
Juniper bobice
Svježi ružmarin
15 cl Tonic Water

U ohlađenu čašu stavimo led. Nakon što smo stavili led, stavljamo svježi ružmarin, klekove bobice i ulijevamo vodku te barskom žlicom promiješamo kako bi začinsko bilje otpustilo arome u doticaju sa alkoholom. Na kraju sve nadolijemo tonicom i kao dekoraciju možemo koristiti svježi ružmarin ili limetu.
+50,00 kn

Maksimalni broj znakova: 100

Cijena 102,00 kn

Vodka

Vodka se pojavila u Zapadnoj Europi prije manje od 100 godina, u 30.godinama 20 stoljeća. Vodka se dobiva destilacijom iz žita ječma i raža a ponekad čak i iz krumpira (u 17 st.), zemlje podrijetla su Rusija i Poljska. Danas su u svijetu najveći proizvođači votke SAD i skandinavske zemlje. Također moramo istaknuti da danas vodka zauzima 25% prodaje visoko-postotnih pića te je službeno najpopularnije alkoholno piće na svijetu. Vrlo je zahvalna za miješanje koktela zbog svog neutralnog okusa. Zapadne vodke su zaista destilirane na način da imaju zagarantiran neutralan okus. Istočne vodke imaju svoj izraziti karakter i aromu.

O proizvodu

Volumen 0,70 l
Alkohol (%) 40,00
Vrsta pića Vodka
Brand pića Amundsen
Zemlja Poljska

Opuštajući užitak

Napiši prvu recenziju ovog proizvoda
Napiši vlastitu ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Prijavi se ili registriraj