Član kluba može postati svaka punoljetna osoba, registracijom na stranici promili.hr ili registracijom prilikom kupnje s osobnim podacima. Bodovi se pri kupnji sakupljaju na ime kupca tj. bez bodovne kartice. Po sakupljenom dobitnom iznosu ostvaruje se pravo na popust koji je moguće iskoristiti bilo kad. Nakon iskorištenog popusta, nastavlja se dalje sa skupljanjem kapljica.

Prikupljanje kapljica zapravo je jako jednostavno. Evo kako ih skupiti:
kapljica KAKO SKUPLJATI KAPLJICE:
300 Registracija (poklon dobrodošlice)
100 Kupnja u vrijednosti 100,00 kuna
50 Recenzija proizvoda (mora biti odobrena)

Prikupljene kapljice se zbrajaju, i vidljive su na vašem profilu. Sami određujete hoćete li skupljati kapljice za veći popust ili ćete iskoristiti već prvi mogući dostignuti iznos popusta. Nakon što se odlučite na određeni iznos popusta, kapljice se skidaju sa stanja, a Vi nastavljate dalje sa skupljenjem kapljica.

Pravila korištenja skupljenih kapljica:
kapljica PRAVILA ZA TROŠENJE KAPLJICA:
kapljica Vrijednost deset kapljica predstavlja jednu kunu popusta prilikom kupovine, dok je maksimalan mogući popust koji možete ostvariti prilikom jedne kupnje 10%.
kapljica Kapljice nije moguće zamijeniti za novac
kapljica Popust se ne obračunava na trošak dostave.
kapljica Veleprodajni partneri ne mogu postati članovi Promili kluba.

Već kod prve kupnje imate priliku ostvariti popust. Registrirajte se i to vam donosi 30,00 kn popusta. Za dodatni popust napišite recenzije proizvoda i za svaku odobrenu recenziju ostvarite dodatnih 5,00 kn popusta.

Sakupljeni iznos kapljica služi isključivo svrsi ostvarivanja popusta i ne može se zamijeniti za novac, niti za taj iznos potraživati novčane iznose.