Beluga Gold Line + 3 čaše

SKU: 500060    DOSTUPNO
Cijena 1.538,00 kn
Beluga Gold Line je proizvod najviše kvalitete, čiju izradu potpisuju najbolji majstori, kušači i tehnolozi. Radi se o ekskluzivnoj vodki ograničene proizvodnje. Svaka boca ima svoj serijski broj. Namijenjena je vrhunskim znalcima i gurmanima, te se u samo nekoliko godina pozicionirala kao simbol plemenitosti, obilja i uspjeha. Svi sastojci, uključujući najčišću sibirsku vodu, tradicionalni slad i riža, prolaze filtraciju u 5 faza. Nakon toga, vodka prolazi kroz tzv. 'odmor' koji traje 90 dana. Na kraju tog perioda, konačan proizvod postiže plemenit, mekan okus i delikatne arome zrna pšenice i alpskog bilja. Beluga Gold Line Vodka je kulinarsko remek djelo.

Miris: Složeni i obogaćeni miris pšenice i sladi.

Okus: Svježa, čista aroma s osjetljivim notama zrna, pšenice i alpskog bilja.

Prijedlog za pripremu Beluga Gimlet koktela:

5 cl Beluga Gold Line
2 cl Lime juice

U martini čašu stavimo leda da se hladi. U čašu za miješanje ulijemo sastojke, dodamo leda te barskom žlicom promiješamo sastojke da se ohlade. Koktel procijedimo u čašu i kao dekoraciju možemo koristiti koktel cherry ili limunovu koru

U ovom posebnom pakiranju Beluga Gold Line dolazi s tri čaše.
+50,00 kn

Maksimalni broj znakova: 100

Cijena 1.538,00 kn

Beluga Vodka

Beluga je plemenita ruska vodka poznata širom svijeta. Proizvodi se u destileriji Mariinsky, smještenoj u srcu Sibira, najčišćem i najspokojnijem dijelu Rusije. Zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji, kao i naprednom sustavu kontrole, Mariinsky destilerija smatra se jednom od najboljih u svijetu. Beluga vodka proizvodi se od 2002., a svoj rafiniran i bogat okus duguje savršenoj kombinaciji slada i čiste sibirske vode. Pažljivo odabrani prirodni sastojci prolaze trostruku filtraciju, nakon čega se 'odmaraju' 30 dana. Takva metoda pomaže neutralizirati grub miris i obogatiti okus i arome ovog plemenitog pića.

O proizvodu

Volumen 0,7 l
Vrsta pića Vodka

Opuštajući užitak

Napiši prvu recenziju ovog proizvoda
Napiši vlastitu ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Prijavi se ili registriraj