Plaćanje karticama

Bankovne kartice, koje možete koristiti za online plaćanje su: Diners, American Express, Visa, Maestro i MasterCard. Molimo Vas da također provjerite je li vaša kartica je potvrđena od strane banke kada ju koristite za transakcije na Internetu.

       

Uplata po ponudi - transakcijski račun

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e, uredima Hrvatske pošte i putem internet bankarstva bilo koje banke. Nakon što izvršite narudžbu, Promili.hr prosljeđuje e-mailom podatke potrebne za plaćanje. Roba neće biti isporučena dok uplata ne bude vidljiva na računu.

Plaćanje po dostavi (pouzeće)

Nakon što izvršite narudžbu, Promili.hr na e-mail adresu kupca dostavlja predračun. Nakon što primite robu u skladu s predračunom pokreće se postupak izdavanja računa. Plaćanjem pouzećem robu plaćate dostavljaču prilikom samog preuzimanja robe. Plaćanje pouzećem moguće je do iznosa od 500,00 kuna, ali nije moguće ukoliko ste odabrali graviranje poruke na bocu ili buket piva.

vaša sigurnost

Sigurnost pri ulasku i prijenos podataka kartica osigurava se korištenjem SSL protokola za kriptiranje veze između naših poslužitelja i web stranice plaćanja banke koju koristimo.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom Comodo EssentialSSL 256 bitne enkripcije koju osigurava SSL certifikat izdan od Comodo Group, Inc..

 

      • * Autentičnost vaše kartice provjerava se unosom sigurnosnog koda (CVV2)
      • * Osim toga, za identificiranje Vas kao vlasnika kartice, poslužitelj za plaćaje elektronskog trgovanja naše banke podupire mrežu za autentičnost međunarodne organizacije kartica – Verificirano od Visa i MasterCard Secure Code, u slučaju da ste registrirani i koristite se njima.
 

Promili.hr koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

 

Podaci koje kupac mora ispuniti tijekom kartičnog plaćanja:

      • Podaci kartice (broj, period valjanosti, 3-znamenkasti sigurnosni kod, ime vlasnika, adresa)
      • Autentičnost podataka (Identificira Vas kao vlasnika kartice).

ZA VAŠU SIGURNU KUPOVINU BRINU

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.