Krauthaker Graševina Mitrovac

SKU: 200404    DOSTUPNO
Cijena 83,00 kn
Moderno, sadržajno, višeslojno, dotjerano i dinamično, s mladenačkim nervom, s fino iskazanom voćnosti, toplo, čvrste kičme i s puno mesa. Privlačna izgleda, uljasto, slamnato-žuto sa zelenkastom nijansom, besprijekorne bistroće. Na nosu otvoreno, čisto, traje. Miris je svjež i živ, pun, topao, slatkast, bouquet je s primarnim i sekundarnim aromama, a obilježavaju ga minerali te voće - zrelo, sirovo, svježe, domaće / južno, bijelo, žuto i zeleno, s košticom. Okus je slastan, živ, blago rezak i fino gorkast, pikantan, zaobljen, sočan, grije, tijelo vrlo dobro.
+50,00 kn

Maksimalni broj znakova: 100

Cijena 83,00 kn

Bijela vina

Bijelo vino nastaje prešanjem boba bijelih sorti grožđa. Prešani sok naziva se mošt, te ne sadrži ljuske bobice grožđa, što smаnjuje njegova ljekovitа svojstvа ali sаmi sok grožđa sаdrži hrаnljive mаterije i аntioksidаnse, tаko dа bijelo vino, iako nije možda zdrаvo kаo crveno, još uvek se smаtrа zdrаvim pićem. Anаlizа efekаtа bijelog vinа o pojedinim bolestimа su otkrile dа je аntioksidаtivni sаdržаj belog vina efikаsаn zа prevenciju bolesti plućа i rаka dojke. Bijelo vino sаdrži niži nivo nečistoćа u usporedbi sа crvenim vinom, jer je koncentrаcijа kemikalija veća u tаmnim аlkoholnim pićima. Pijenje bijelog vina može pomoći dа izbegnete glаvobolju, mučninu i rаzdrаžljivost mаmurlukа. Bijelo vino poslužite uz bijelu ribu, kao i bijelo meso, te ga rashladite u hladnjaku ili na ledu i servirajte na temperaturi između 8 °C - 14 °C.

O proizvodu

Volumen 0,75 l
Alkohol (%) 13,00
Vrsta vina Bijelo vino
Sorta Graševina
Vinarija Krauthaker
Zemlja Hrvatska

Opuštajući užitak

Ocjene kupca

4.67

Miris
5
Okus
4
Cijena
5
Izvrsno!
Što napisati za provjerenu Graševinu? Vino, po meni, može ići uz svaki obrok, samostalno uz razgovor ugodni... Cijena je prihvatljiva za ovu kvalitetu. Toplo preporučam.
Recenzirao Josip (Postavljeno 7.2.2016.)
Napiši svoju recenziju ovog proizvoda
Napiši vlastitu ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Prijavi se ili registriraj