Kasteel Barista Chocolate Quad

SKU: 100414    DOSTUPNO
Cijena 28,00 kn
Pivo i kava ujedinjeni u Kasteel Barista Chocolate Quad s okusima i mirisima karamele, kakaa i pečenog slada. Pivo ima naznake kave i tople čokolade i grije vas se alkoholom u aftertasteu. Za sladokusce.

Quadrupel

Inspiriran samostanskim pivovarama Belgije, Quadrupel je belgijski stil s velikom snoagom i hrabrijim okusom u usporedbi s Dubbelom i Tripelom (sestrinskim stilovima). Obično su tamne boje koja se kreće unutar crvenih, smeđih i granatnih nijansi. S punim tijelom i bogato sladom na nepcu. Fenoli su obično na umjerenoj razini. Slatki s niskom gorčinom te još dobro poznati alkohol. Quadrupel je apsolutno najveća i najkompleksnija kategorija, apsolutni hedonistički prvaci u pivskom svijetu.

O proizvodu

Volumen 0,33 l
Alkohol (%) 11,00
Brand pića Kasteel
Boja piva Tamno
Stil Piva Quadrupel
Zemlja Belgija

Opuštajući užitak

Ocjene kupca

4.33

Miris
5
Okus
3
Cijena
5
Barista chocolate quad
Kao što i sama riječ Barista kaže, kao umjetnost prženja kave i pravljenja espresso napitaka, tako je i ovo pivo prepuno okusa i mirisa slada, koji se prži kao i kava kako bi dobili tamno pivo. Potpunom skladu slada, čokolade i kave u ovom pivu nedostaje samo malo bolja pjena koja bi potencirala te arome.
Recenzirao Des (Postavljeno 21.4.2017.)

3.33

Miris
4
Okus
2
Cijena
4
Okus po kavi
Zeznula sam se jer na njemu piše "chocolate" a ima intezivan okus po kavi... što piše u opisu no nisam čitala :) Pa ako ste kao ja i ne volite kavu, nemojte eksperimentirati, a ako ste fan kave vjerojatno ćete biti oduševljeni :)
Recenzirao Iva (Postavljeno 27.3.2017.)
Napiši svoju recenziju ovog proizvoda
Napiši vlastitu ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Prijavi se ili registriraj