Oriental Mule

SKU: 600007    DOSTUPNO
Cijena 198,00 kn
Baština Opihra Oriental Spiced Gin ima korijene u drevnoj Spice Route, gdje su tradicionalni trgovci putovali tisućama milja tražeći egzotične začine i bilje iz dalekih zemalja. Opihr Oriental Spiced Gin je proizveden od ručno odabranih egzotičnih bilja, koje uključuju bobice iz Indonezije, crni papar iz Indije i kordijaner iz Maroka, koje pažljivo odabire Master Destiler.

Biljke u Ophir Oriental Spiced Ginu vode put do njegovog odredišta, a to je najstarija destilerija u Engleskoj, gdje se kvaliteta gina tradicionalno destilira, koristeći London Dry Gin metodu od davne 1761.godine. Ovdje su biljke usko povezane sa finim Engleskim duhom koje čine ovaj egzotični orijentalno začinjen gin. Opihr Oriental Spiced Gin sadrži note citrusa sa uravnotežan s bogatim zemljanim mirisom i mekom začinom. Ophir utjelovljuje egzotični intenzitet Orijenta te budi osjetila na novi stil gina.

U ovom paketu uz Opihr Oriental Spiced Gin dolaze i Fentimans Ginger Beer-ovi u količini po vlastitom izboru, zajedno s mugom koja zadržava hladnoću i piće održava svježim dok se ne popije.

Prema uputama za pripremu, potrebno je točno 17 bočica Ginger beer-a kako bi se iskoristila cijela boca pića.
+50,00 kn

Maksimalni broj znakova: 100

Cijena 198,00 kn

Mule

Priča se desila u Americi 1930ih godina kada je vlasnik bara otkupio prava na Smirnoff, ali bilo mu je dosta teško uvjeriti Amerikance da piju vodku, jer nije bila najpopularnije piće u tom razdoblju. Osim toga, dobro je poznato da je naručio puno i previše Ginger Ale za svoj bar, a niti njega se nije bilo lako riješiti. I tu je nastala kombinacija ta dva pića danas poznata kao Mule. Jednostavno su se pokušavali riješiti proizvoda koji se nisu dobro prodavali. Djevojka vlasnika je bila vlasnica tvrtke koja se bavila proizvodnjom bakrenih proizvoda pa je lako dolazio do malenih bakrenih vrčeva za Mule.

O proizvodu

Volumen 0,70 l
Sadržaj 1 x 0,70 l Opihr Oriental Spiced Gin
1 x bakreni Mug
Six Pack po izboru 0,275 l Fentimans Ginger Beer
Nedostaje Limeta
Priprema 1. Napunite Mug ledom
2. Prelijte ga s 0,04 l Ophir Oriental Spiced gina i 0,02 l soka od limete
3. Dopunite s jednom bočicom Fentimans Ginger Beer-a
4. Promiješajte
5. Ukrasite limetom i listićima mente.
6. Uživajte :)

Opuštajući užitak

Napiši prvu recenziju ovog proizvoda
Napiši vlastitu ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Prijavi se ili registriraj