Thomas Dakin Gin

SKU: 300659    DOSTUPNO
Cijena 395,00 kn
Thomas Dakin Gin je najnoviji gin iz grupe Quintessential Brands, ali predstavlja povratak u povijesne korijene, baštinu i tradiciju Thomasa Dakina. Thomas Dakin Gin sadrži 11 biljaka, uključujući smreku, sjeme korijandera, korijen angelike, likoricu, slatku narančinu koru, oguljeni grejp, hren. Za početak, smreka se stapa s hrenom u neobičnoj mješavini. Ubrzo nakon toga se pridružuju slatka naranča i žešći grejp, uz klasične gin okuse bora, sjemenki korijandera i sladića dok u after tasteu dolaze do izražaja ostali začini.

Miris: Sjajno izbalansiran miris botaničkih sastojaka i citrusnih nota.

Okus: Odlično zaokružen okus citrusa sa kompleksnim završetkom.

Prijedlog za pripremu Gin & Tonic koktela:

4 cl Thomas Dakin
20 cl Tonic Water
kora naranče i korijander

U čašu stavimo leda da se ohladi. Nakon što smo stavili led u čašu, ulijemo gin i nadolijemo tonikom do vrha te barskom žlicom promiješamo kako bi se svi sastojci pomiješali i povezali. Kao dekoraciju stavimo koru naranče i malo korijandera.
+50,00 kn

Maksimalni broj znakova: 100

Cijena 395,00 kn

Gin

Gin se dobiva namakanjem bobica borovica i drugog bilja u kvalitetnom, neutralnom alkoholnom piću, obično od kukuruza, sladnog ječma i katkad malene količine neke druge žitarice. Dry gin je stil proizvodnje, naime radi se tako da se alkoholno piće neutralizira prije redestiliranja sa botaničkim začinima. Dakle suh je tj. nezaslađen. U razvoju gina, od različitih vrsta izdvojio se London Dry Gin kao najpopularniji. Kao dodatak kleka, London Dry Gin destilira se uz korištenje citrusnog voća, kao što je limun i narančina kora, kao i uz delikatnu kombinaciju drugih biljaka, kao sto su anis, sjeme i korijen Angelico, korijen perunike, sladić, cimet, kora limeta i grejpa, šafran, tamjan, korijander, oraščić...

O proizvodu

Volumen 0,70 l
Alkohol (%) 42,00
Vrsta pića Gin
Brand pića Thomas Dakin
Zemlja Engleska

Opuštajući užitak

Napiši prvu recenziju ovog proizvoda
Napiši vlastitu ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Prijavi se ili registriraj