Beluga Epicure by Lalique

SKU: 300563    DOSTUPNO
Cijena 86.626,00 kn
Beluga plemenita ruska vodka u suradnji sa poznatim francuskim proizvođačem kristala i nakita Lalique stvorila je najskuplju svjetsku vodku u ograničenoj seriji od samo tisuću bocu, Beluga Epicure by Lalique.

Ime, Epicur, odabrano je kako bi istaknulo dragocjenost prolaznosti. Epicure dekanter osmišljen je kao simbol sadašnjeg i podsjetnik da svakoga trenutka trebamo uživati ​​inspirirani svime što nas okružuje.

Beluga Vodka je osvojila slavu zbog visoke kvalitete koju su stvorili profesionalci koji su se zalagali za proizvodnju besprijekornih proizvoda - kombinirajući nove tehnologije, stare tradicije obrtništva i pažljivu pozornost na svaki detalj.

Da bi kreirali Epicureov jedinstveni recept, Beluga se vratila u arhive destilerije. Belugini majstori koristili su poseban slad proizveden iz odabrane žetve pšenice, kao i najčišću voda iz arteških izvora u Sibiru.

Epicur je imala naporan proces proizvodnje i 100-dnevno razdoblje odmora, pa je vodka istinski zavjet vještine majstora. Prikupljen je samo mali dio konačne destilacije, osiguravajući najfiniji i najkvalitetniji proizvod u svakoj bocu.
+50,00 kn

Maksimalni broj znakova: 100

Cijena 86.626,00 kn

Beluga Vodka

Beluga je plemenita ruska vodka poznata širom svijeta. Proizvodi se u destileriji Mariinsky, smještenoj u srcu Sibira, najčišćem i najspokojnijem dijelu Rusije. Zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji, kao i naprednom sustavu kontrole, Mariinsky destilerija smatra se jednom od najboljih u svijetu. Beluga vodka proizvodi se od 2002., a svoj rafiniran i bogat okus duguje savršenoj kombinaciji slada i čiste sibirske vode. Pažljivo odabrani prirodni sastojci prolaze trostruku filtraciju, nakon čega se 'odmaraju' 30 dana. Takva metoda pomaže neutralizirati grub miris i obogatiti okus i arome ovog plemenitog pića.

O proizvodu

Volumen 0,70 l
Alkohol (%) 40,00
Vrsta pića Vodka
Brand pića Beluga
Zemlja Rusija

Opuštajući užitak

Napiši prvu recenziju ovog proizvoda
Napiši vlastitu ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Prijavi se ili registriraj