Beluga Epicure by Lalique

SKU: 300563    DOSTUPNO
Cijena 80.000,00 kn
Ocjeni proizvod i zaradi popust!
Promili Klub Ocjeni proizvod i skupi 50 kapljica
Beluga plemenita ruska vodka u suradnji sa poznatim francuskim proizvođačem kristala i nakita Lalique stvorila je najskuplju svjetsku vodku u ograničenoj seriji od samo tisuću bocu, Beluga Epicure by Lalique.

Ime, Epicur, odabrano je kako bi istaknulo dragocjenost prolaznosti. Epicure dekanter osmišljen je kao simbol sadašnjeg i podsjetnik da svakoga trenutka trebamo uživati ​​inspirirani svime što nas okružuje.

Beluga Vodka je osvojila slavu zbog visoke kvalitete koju su stvorili profesionalci koji su se zalagali za proizvodnju besprijekornih proizvoda - kombinirajući nove tehnologije, stare tradicije obrtništva i pažljivu pozornost na svaki detalj.

Da bi kreirali Epicureov jedinstveni recept, Beluga se vratila u arhive destilerije. Belugini majstori koristili su poseban slad proizveden iz odabrane žetve pšenice, kao i najčišću voda iz arteških izvora u Sibiru.

Epicur je imala naporan proces proizvodnje i 100-dnevno razdoblje odmora, pa je vodka istinski zavjet vještine majstora. Prikupljen je samo mali dio konačne destilacije, osiguravajući najfiniji i najkvalitetniji proizvod u svakoj bocu.

Promili Klub Kupnjom ovog proizvoda dobivate 80000 Kapljica. Saznaj više!

Beluga Vodka

O proizvodu

Volumen 0,70 l
Alkohol (%) 40,00
Vrsta pića Vodka
Brand pića Beluga
Zemlja Rusija
Ocjeni proizvod i zaradi popust!
Promili Klub Ocjeni proizvod i skupi 50 kapljica Napiši prvu recenziju ovog proizvoda
Napiši vlastitu ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Prijavi se ili registriraj